​Είναι η πρώτη φορά που μια τηλεοπτική κάμερα μπαίνει στην γέφυρα του δεξαμενόπλοιου «Noor 1» που μετέφερε ένα τόνο ηρωίνη από την Μέση ανατολή στην Ελλάδα. Τα πολύτιμα στοιχεία που βρέθηκαν σε αυτήν αλλά και ένα δορυφορικό τηλέφωνο οδήγησαν στην σύλληψη του επονομαζόμενου «καπετάν Τζωρτζ» ο οποίος συνελήφθη τρεις μήνες μετά τον εντοπισμό του φορτίου ηρωίνης.

Η εμπλοκή του 62χρονου στην δικογραφία για την ηρωίνη υπήρξε από την ομολογία του Ινδού πλοιάρχου, ο οποίος υποστήριξε ότι ο «καπετάν Τζωρτζ» τον είχε πάρει στο δορυφορικό τηλέφωνο για να του ζητήσει να φορτώσει τα σακιά με την ηρωίνη από ένα πλοιάριο που είχε προσεγγίσει το δεξαμενόπλοιο στην διάρκεια του ταξιδιού στο Περσικό

Η κάμερα του Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, όπως μπορείτε να δείτε, μπήκαν στους χώρους που χρησιμοποιούσε ο Ινδός πλοίαρχος που κατονόμασε τον «καπετάν Τζώρτζ».

Οι έρευνες στο «Noor 1» που στο παρελθόν έπλεε με το όνομα Κύθνος επικεντρώθηκαν στα σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα, τα οποία αφαιρέθηκαν και οδηγήθηκαν στα εργαστήρια και καταγράφονταν όλες οι διαδρομές του. Κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο πλήρωμα επίσης στάλθηκαν στα εργαστήρια ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα νέα στοιχεία που όπως ακούγεται θα προκαλέσουν πάταγο.