​Σήμερα αναμένεται να δοθούν οι πρώτες επίσημες απαντήσεις των δύο 19χρονων για τη στυγνή δολοφονία των δύο νεαρών, Κώστα Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη.

Οι δράστες που ομολόγησαν αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας και από τις απολογίες τους οι αρχές εκτιμούν ότι θα πέσει άπλετο φως στα αίτια και τις λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στην ομολογία του όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν τη δολοφονία των δύο αθλητών body building, τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου.

Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας

Σε δήλωσή του στην «Καθημερινή» αλλά και στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο συνήγορος του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η ΕΛ.ΑΣ. έχει παραλείψει από την έρευνά της το εκτεταμένο εμπόριο επικίνδυνων αναβολικών που γινόταν μπροστά στα μάτια της» και πρόσθεσε ότι η προσωπικότητα του εντολέα του ουσιαστικά καταστράφηκε από τη χρήση των απαγορευμένων ουσιών:

«Μέχρι το διάστημα που γνώρισε τα θύματα ήταν αριστούχος μαθητής που μάλιστα είχε κερδίσει υποτροφία από το σχολείο του».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια ο πελάτης του ήταν ουσιαστικά εξαρτημένος από τις ουσίες αυτές των αναβολικών.

«Όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε. Όσοι έπρεπε να γνωρίζουν το γνώριζαν», είπε ο κ. Κούγιας λέγοντας επί της ουσίας ότι γνώριζαν και ποιοι διακινούσαν τις ουσίες αυτές.

Ακόμα κατήγγειλε ότι το ένα από τα δύο θύματα πωλούσε τις συγκεκριμένες ουσίες, ωστόσο λόγω του ότι είχε σχέσεις με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...