​Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Ναυπλίου αφέθηκαν ο θείος, η θεία και ο 53χρονος γαμπρός του 39χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος και απανθρακωμένος στο Άστρος Κυνουρίας.

Ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό αφέθηκε ελεύθερος με 3.000 ευρώ χρηματική εγγύηση, ενώ υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως το βράδυ ανήμερα της Παναγίας πήγε από το σπίτι του αδελφού του, μαζί με τη σύζυγό του, για να ευχηθούν για την ονομαστικη εορτή μια εκ των ανηψιών του, αφού ο 75χρονος εκτός από τον 39χρονο γιο, έχει και τρεις κόρες.

Ο γαμπρός της οικογένειας, που κατηγορείται για ψευδορκία κι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους παρουσίασε άλλοθι, αφού υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλη περιοχή, σε απόσταση 60 χλμ. από το Άστρος, μαζί με την οικογένειά του.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας δήλωσε πως πληροφορήθηκε για κάποιο ατύχημα το οποίο συνέβη στον 39χρονο και ότι την επόμενη ημέρα έμαθε για τη δολοφονία.

1HZ0HWGX.jpg
Την Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή η μητέρα του θύματος αλλά και ο 75χρονος πατέρας του που φέρεται να έχει ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε και στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα του μοναχογιού του σε ερημική περιοχή και το έκαψε ανήμερα της Παναγίας.

FSF2ZSLQ.jpg
Για την ημέρα της δολοφονίας ο 75χρονος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι:

Πριν πάει ο γιος του στο Άστρος του τηλεφώνησε και του είπε ότι σε μισή ώρα έφευγε από την Αθήνα και ότι πήγαινε εκεί για να του κόψει τα πόδια. Όταν έφτασε στο σπίτι άρχισε να τον βρίζει και να φωνάζει, κλωτσούσε δυνατά την πόρτα θέλοντας να μπει μέσα. Μάλιστα του πέταξε μια γλάστρα και την έσπασε.

Μετά κατέβηκε στο πλατύσκαλο και τον ρώτησε ποιο πόδι είπε ότι θα του έκοβε. Το αριστερό; Και τον πυροβόλησε στο αριστερό πόδι και μετά του είπε ότι εκείνος θα του ρίξει και στο δεξί και πυροβόλησε ξανά. Μετά λειτούργησε σαν ρομπότ.

Ο 75χρονος κατηγορούμενος θα κληθεί να εξηγήσει και γιατί στη συνέχεια έκαψε το πτώμα του γιού του και έθαψε τις πινακίδες του αυτοκινήτου του.