Η ελληνική χωριάτική σαλάτα εξακολουθεί να αποτελεί "φετίχ" για τους τουρίστες, οι οποίοι την αναζητούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν!

Το «γκρίκ σάλαντ» και το τζατζίκι έχουν μεγάλη πέραση όπως λένε οι ταβερνιάρηδες, αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι... παραγγελίες πέφτουν βροχή!

Μπορεί οι Αυστραλοί να είναι "large" και να δαπανούν ευκολότερα τα ευρώ τους, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει με όλους τουρίστες! Οι Ιταλοί είναι πιο συγκρατημένοι απέναντι στην ντομάτα, την φέτα και τις ελίτσες, χωρίζοντας τα πιάτα τους ακόμα και διά του τέσσερα!!

Μέχρι και ένα σουβλάκι... μοιράζονται συχνά δύο άτομα, λένε επιχειρηματίες στο STAR.

Το ότι δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι φτωχοί, απλά όπως λένε ταβερνιάρηδες είναι χορτασμένοι από τις κρουαζιέρες που έρχονται!

«Θέλουν απλώς να δοκιμάσουν κάποιες γεύσεις, όχι να φάνε! Αυτό το κάνουν στο καράβι, όταν επιστρέφουν» προσθέτουν οι επιχειρηματίες.

Όσο για τις τιμές, οι τουρίστες της Αθήνας τουλάχιστον .όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ, είναι ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπουν στους τιμοκαταλόγους!

ΒΙΝΤΕΟ STAR