​Την ώρα που πολλοί Έλληνες πήγαιναν για να ανάψουν ένα κεράκι στο όνομα της Παναγίας, κάποιοι... φωστήρες επιχειρούσαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα στις Φυλακές Λάρισας χρησιμοποιώντας ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι!!!

elikoptero.jpg

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, ο «συναγερμός» σήμανε όταν υπάλληλος αντιλήφθηκε πρόσκρουση της τηλεκατευθυνόμενης συσκευής, στο έδαφος, εξωτερικά της δυτικής πλευράς των φυλακών και σε απόσταση 35-40 μέτρων από την περίφραξη.

Όπως διαπιστώθηκε, η τηλεκατευθυνόμενη συσκευή έφερε στο κύριο σώμα της χάρτινη συσκευασία, επικολλημένη με μονωτική ταινία.

Από τον έλεγχο, που διενήργησαν αστυνομικοί της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Ο.Ε.Ε.Μ.) και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών (Τ.Ε.Ε.) Λάρισας, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό της συσκευασίας, υπήρχαν τοποθετημένα αντικείμενα και συγκεκριμένα: πέντε κινητά τηλέφωνα, πέντε καλώδια φόρτισης, έξι κάρτες sim και δύο ακουστικά!

elikopteraki.jpg

Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση.

BINTEO STAR