​Ακόμη ένα τραγικό ατύχημα με θύματα πατέρα και γιο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή την φορά, το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στο Κανάλι στην Πρέβεζα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, pamepreveza.gr, πατέρας και ανήλικος γιος έφτασαν στο σπίτ�� τους με το σκουτεράκι, μετά από μια βόλτα.

Ξαφνικά, το δίκυκλο καρφώθηκε με ταχύτητα πάνω σε μάντρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι ο πατέρας και ελαφρύτερα το μικρό αγόρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, όταν ο μικρός φέρεται να άνοιξε το γκάζι του δικύκλου, για να καταλήξει στην συνέχεια με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον τοίχο.

Δημιουργήθηκε πανικός ενώ το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετέφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ο πατέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Άρτα.

Εισήλθε αμέσως στο χειρουργείο το οποίο διήρκεσε πέντε ώρες και οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη προκειμένου να σώσουν το πόδι του, ενώ οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες.