Η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Λ.Δεμερτζής βρέθηκαν στην παραλία Καλό Λιβάδι στην Μύκονο, όπου το απόγευμα της Δευτέρας ένα 10χρονο αγόρι έχασε την ζωή του, όταν έκανε θαλάσσιο σπορ με φουσκωτές σαμπρέλες.

Η εικόνα της παραλίας, η οποία συνήθως σφύζει από ζωή, είναι εντελώς διαφορετική σήμερα. Το τραγικό δυστύχημα του αδικοχαμένου παιδιού έχει συγκλονίσει το νησί, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το ανέμελο παιχνίδι στην θάλασσα κατέληξε τελικά σε τραγωδία.

Η επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ που στεγάζεται στην συγκεκριμένη παραλία ήταν σήμερα κλειστή, ωστόσο αυτό δεν απαλύνει τον πόνο της οικογένειας, η οποία εξακολουθεί να έχει πολλά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τι�� οποίες έχασε το αγοράκι την ζωή του.

Οι γονείς του παιδιού, αναρωτιούνται μεταξύ άλλων γιατί ο χειριστής του σκάφους που τραβούσε τα Tubes δεν βούτηξε στην θάλασσα όταν αντιλήφθηκε πως το αγοράκι είχε πέσει από την φουσκωτή σαμπρέλα και γιατί, σε αντίθεση με αυτό που προβλέπει ο κανονισμός, δεν υπήρχε και δεύτερο άτομο, εκτός από τον χειριστή στο σκάφος, ώστε να επέμβει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζουμε πως η προανάκριση από τις λιμενικές αρχές του νησιού συνεχίζεται μετά και την προφορική εντολή εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι ο χειριστής και ο ιδιοκτήτης του σκάφους, ενώ η σωρός του αγοριού μεταφέρθηκε στην Σύρο για νεκροψία.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ