​Στον εισαγγελέα Σύρου θα οδηγηθούν την Τρίτη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων σπορ και ο χειριστής του ταχύπλοου για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε τη Δευτέρα στην παραλία Καλό Λιβάδι και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα 10χρονο αγοράκι.

Όπως πρώτο το star.gr μετέδωσε, το παιδί μαζί με δύο φίλους του θέλησαν να κάνουν φουσκωτές σαμπρέλες / Tubes. Ξαφνικά το παιχνίδι με την θάλασσα και τα κύματα μετατράπηκε σε τραγωδία και τα χαμόγελα πάγωσαν, όταν ο 10χρονος χάθηκε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην παραλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο μικρός που συνοδευόταν στην παραλία από τον θείο του που είναι και νονός του, φορούσε σωσίβιο, όμως λόγω των μικρών κυμάτων που υπήρχαν στην περιοχή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο νερό.

Ο χειριστής του σκάφους επέστρεψε με αναμμένη τη μηχανή για να περισυλλέξει το αγοράκι, όμως φαίνεται ότι δεν είδε το παιδί και το χτύπησε θανάσιμα με την προπέλα του σκάφους.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του παιδιού10χρονου, που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως έφυγε από τη ζωή το μοναχοπαίδι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, που έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο από την ζωή.