​Συναγερμός έχει σημάνει από το βράδυ της Παρασκευής στην Αντιτρομοκρατική μετά από την επιστολή – μανιφέστο της συντρόφου του Ν. Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί αστυνομικοί φοβούνται ότι η επιστολή αυτή είναι προάγγελος ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος από τον Επαναστατικό Αγώνα.

Όπως έγραψε και το star.gr, η Ρούπα στην επιστολή της ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει το αντάρτικο πόλης.

«Για όλα τα παραπάνω ήταν, είναι και θα είναι μια σοβαρή πολιτική απειλή για το καθεστώς. Για όλα τα παραπάνω αγωνιζόταν, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται ο Επαναστατικός Αγώνας. Για όλα τα παραπάνω θα συνεχίσω να αγωνίζομαι», έγραψε.

Αυτό είναι που κάνει αρκετούς αξιωματικούς να πιστεύουν ότι ο Επαναστατικός Αγώνας έχει στα σκαριά ένα νέο χτύπημα, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο οπλισμός της οργάνωσης.

Η Ρούπα, που θεωρείται από την Αντιτρομοκρατική, ο ιθύνων νους της οργάνωσης, εκτός από την… πίστη της στο αντάρτικο πόλης, υποστήριξε επίσης ότι η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ήταν τυχαίο γεγονός και ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν πρόκειται να παραδοθεί.

«Όσον αφορά εμένα, σοβαρά, περιμένανε και περιμένουν να παραδοθώ; Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ας έρθουν να με πιάσουν. Στην πραγματικότητα οι διώκτες μου δεν το πιστεύουν», έγραψε.