​Προβοκάτσια σε βάρος του, από ανταγωνιστές του "καταγγέλει" μέσω του δικηγόρου του, ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου της Ρόδου στο οποίο τραβήχτηκε το βίντεο οργίων με πρωταγωνιστές δύο ζευγάρια Σουηδών.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου κ. Στέλιος Αλεξανδρής, παρουσιάστηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως και γνωστοποίησε ότι το βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει τραβηχτεί στο κέντρο του εντολέως του, στην οδό Ορφανίδου.

Υποστήριξε επίσης ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά έχει μαγνητοσκοπηθεί το 2011 και προφανώς κάποιος ανταγωνιστής του με σκοπό να τον πλήξει, το διέθεσε και το διένειμε πρόσφατα, σε εκατοντάδες σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, στο διαδίκτυο.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι το κατάστημα αυτό έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία του γιου του πρώην ιδιοκτήτη του και πρόκειται για ένα αξιοπρεπές κέντρο στο οποίο δεν συμβαίνουν πλέον τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος λειτουργεί εξάλλου στον ίδιο δρόμο άλλο κατάστημ�� στο οποίο υπάρχουν μπάρες για «pole dancing».

Υπενθυμίζεται όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι ο σάλος που ξέσπασε με το εν λόγω βίντεο προκάλεσε την επέμβαση της Εισαγγελίας Ρόδου που παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Η κ. Εισαγγελέας ζήτησε, να διακριβωθούν τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών» του ροζ βίντεο, το κέντρο στο οποίο έχει γυριστεί και τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.

Ζήτησε επίσης να ενταθούν οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - μπαρ, καφετέριες κ.α.- σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου σε όλες τις περιοχές του νησιού όπως Ορφανίδου, Λίνδος, Φαληράκι και Παλιά Πόλη.


Οι έλεγχοι σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία θα είναι καθημερινοί και κάθε δεκαπενθήμερο μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, θα συντάσσεται έκθεση με τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών και θα παραδίδονται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

050814141231_1100.jpg

050814141232_2333.jpg

050814141233_3066.jpg