​Με ανακοίνωσή της η εταιρεία "ΑΕΞΕ ΤΙΤΑΝΙΑ", διέψευσε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ότι ο εκλιπών ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ Κ. Μαλάμος, κληροδότησε στο "Χαμόγελο του Παιδιού", το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του γνωστού ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας άφησε το μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο σύλλογο που αντιστοιχεί στο 47%, ενώ υπάρχει ρητός όρος στη διαθήκη για μη ανάμειξη του συλλόγου στην εκλογή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Μαλάμος δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει δικά του παιδιά, καθώς ο γάμος του με την Ντέπυ Χανδρή δεν είχε κρατήσει πολύ.

Τελευταία του επιθυμία ήταν να περάσει το ξενοδοχείο του στο σύλλογο και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος του επικοινώνησε με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου», Κ. Γιαννόπουλο για να του γνωστοποιήσει την επιθυμία αυτή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας είχε μάθει για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος και θέλησε να απαλλάξει τους υπευθύνους από αυτά.