​Η Κρήτη φαίνεται πως εμπνέει ερωτικά την οικογένεια Παπανδρέου αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το γιο του πρώην πρωθυπουργού που θα παντρευτεί την Πωλίνα Πατραμάνη, και η κόρη του βρήκε στο νησί αυτό, τον έρωτα.

Η Μαργαρίτα που μετακόμισε στην Κρήτη και εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας κι Έρευνας στο Ηράκλειο γνώρισε τον Χάρη Καπόγιαννη από κοινούς φίλους, αφού και εκείνος είναι φοιτητής της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Μάλιστα, ο Χάρης Καπόγιαννης είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο νησί, έχοντας διαπρέψει στο άθλημα που λατρεύει, το τένις.

Στο φετινό τουρνουά Greece F3 Futures, που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχασε στον δεύτερο γύρο, όντας ο μόνος Ελληνας τενίστας που είχε μείνει «ζωντανός» μετά από δύο εβδομάδες. Μαζί με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, που, σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολούθησε τι�� προσπάθειές του στο συγκεκριμένο τουρνουά, κυκλοφορούν εντός και εκτός πανεπιστημίου, αλλά και στην Αθήνα.

zeugari-papandreou.jpg

upl53dc9cc336c5b.jpg

Ο Καπόγιαννης είναι αθλητής του «ΟΑΑΗράκλειο» και τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σε διεθνή τουρνούα ανδρών που διοργανώνονται στο νησί με διόλου ευκαταφρόνητα χρηματικά έπαθλα. Έχει παίξει αντίπαλος αναγνωρισμένων τενιστών και έχει μια αξιόλογη θέση ανάμεσα στους 1.000 καλύτερους αθλητές του τένις στον κόσμο.