​Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 49χρονου υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου στην πόλη των Σερρών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από το καλοκαίρι του 2011, όταν το παιδί ήταν 10 ετών έως τον περασμένο Μάιο, ο ίδιος όμως αρνείται τις κατηγορίες.

Πρόκειται για τον ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα της μαθήτριας, ενώ αυτό που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο είναι ότι ο ίδιος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

01082014-dim_kent2.jpg

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως την 18:00 ώρα της 01.02.2015, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων ή ομοειδών αδικημάτων, που τυχόν αποκαλυφθούν με αφορμή τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πλ��ροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.