Χρυσές δουλειές έκανε μια γιαγιά στη Βόρεια Ελλάδα, παριστάνοντας το μέντιουμ! Ο λόγος για μια 75χρονη γυναίκα, η οποία κατάφερε προβλέποντας (και καλά) το μέλλον να ξαφρίσει από ανυποψίαστο θύμα 35.000 ευρώ!!!

Η κυρία που "το έπαιζε" Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» συνελήφθη στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

vlaxopoulou.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 75άχρονη εκμεταλλευόμενη τα ψυχολογικά προβλήματα μίας 58χρονης γυναίκας, συνελήφθη με την κατηγορία ότι την έπεισε πως διαθέτει μεταφυσικές και παραψυχολογικές ικανότητες, χάρη στις οποίες μπορεί να επιλύσει προσωπικής φύσεως προβλήματα. Με τον τρόπο αυτό, η ηλικιωμένη δράστιδα φέρεται ότι απέσπασε από την 58χρονη το παραπάνω χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η 75χρονη συνελήφθη αρχικά διότι σε έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Από την περαιτέρω έρευνα αποκαλύφθηκε η δράση της ως υποτιθέμενου μέντιουμ. Μάλισ��α, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών είχε αποπειραθεί να εισπράξει επιταγή ύψους 11.400 ευρώ που έφερε το όνομα της 58χρονης παθούσας και είχε εκδοθεί πριν από λίγες μέρες.