​Σοκ έπαθε μια νεαρή Ελληνίδα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς όταν «σέρφαρε» στο διαδίκτυο, είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο πορνό.

Μάλιστα, το υλικό ήταν από προσωπικές στιγμές της ίδιας με τον σύντροφο της και ήταν «ανεβασμένο» σε αρκετές ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου!

Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού, στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μετά από έρευνες, συνελήφθη έ��ας 40χρονος στην περιοχή της Αρκαδίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του επίμαχου υλικού καθώς και τα στοιχεία του ατόμου που το είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο και στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του άνδρα.

Από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν πολλά ερωτικά βίντεο με πρωταγωνίστρια την γυναίκα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 40χρονος κατηγορείται για παραβίαση της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.