​Σε παρεμβάσεις προχωράει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος αλλάζει τον τρίτο όροφο του δημαρχείου, προκειμένου να δημιουργηθούν νέοι χώροι για το προσωπικό.

ghj1-342x256.jpg
Μάλιστα, η πρώτη κίνηση του δημάρχου ήταν το γκρέμισμα, του διαμερίσματος που είχε φτιάξει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, το οποίο το χρησιμοποιούσε ως βεστιάριο αλλά και ως αίθουσα αναψυχής, ώστε να περνάει… στιγμές χαλάρωσης!

ghj2-255x343.jpg
Το 45 τετραγωνικών διαμέρισμα είχε μπάνιο, κουζίνα και ένα δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν σαν σαλόνι αλλά και σαν κρεβατοκάμαρα, με θέα τη θάλασσα.

ghj3-342x256.jpg
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπουτάρης, προχωράει σε ριζικές αλλαγές στο κτίριο του Δημαρχείου, καθώς είχε καταργήσει και το δεύτερο γραφείο δημάρχου, το οποίο χρησιμοποιούνταν για «υψηλούς προσκεκλημένους».

ghj4-342x256.jpg
Έτσι, απομάκρυνε τους πολυτελείς καναπέδες, τοποθετώντας τους σε άλλους χώρους για να κάθονται οι επισκέπτες και το δεύτερο γραφείο διαμορφώθηκε σε γραφείο υπαλλήλων.

ghj5-342x256.jpg
Σημειώνεται ότι στα επόμενα προγραμματισμένα σχέδια του δημάρχου είναι να προχωρήσει και σε άλλες παρεμβάσεις και να μικρύνει στο μισό το γραφείο στο οποίο ήδη βρίσκεται προκειμένου να δημιουργηθούν και άλλοι χώροι για τους υπαλλήλους.