​Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του 47χρονου δάσκαλου από τις Σέρρες, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον 10 ανήλικους μαθητές του, ηλικίας 7- 12 ετών.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κουλαξίδη, του Χρήστου και της Μαρίκας που γεννήθηκε στο Μπρέτεν της Γερμανίας το 1967.

29072014kentrikib.JPG
Ο 47χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, όταν η μητέρα ενός εντεκάχρονου εντόπισε ύποπτες συνομιλίες του γιου της με τον δάσκαλο μέσω του Facebook. Στις συνομιλίες αυτές, ζητούσε από το μαθητή να κλείσουν ραντεβού και εμφανιζόταν αρκετά πιεστικός, ώστε να θορυβήσει τη μητέρα.

Εκείνη, μετά από συζήτηση με τον γιο της, ο οποίος της αποκάλυψε τα πάντα, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό.

Επειδή όμως η κοινωνία των Σερρών είναι μικρή, όταν έγινε γνωστό αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται στην αστυνομία και άλλοι γονείς, καταγγέλλοντας ότι και τα δικά τους παιδιά είχαν πέσει ��ύματα του δασκάλου.

Σε βάρος του 47χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια της οποίας οι παθόντες δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, της οποίας οι παθόντες συμπλήρωσαν τα 10, όχι όμως τα 15 έτη κατά συνήθεια, κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση και σε απόπειρα, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.