���Σκηνές απείρου κάλλους επικράτησαν το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου!

Τα αίματα άναψαν εξαιτίας της απόφασης του Γιώργου Βλάχου, διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου, να μεταφερθεί ένας καρδιολόγος από το πρώτο στο δεύτερο, ώστε να καλύψει τις εφημερίες.

Στη σημερινή συγκέντρωση το Σωματείο των Εργαζομένων έκανε ενημέρωση στον κόσμο για τις ελλείψεις και τα προβλήματα. Παρών ήταν και ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, ο οποίος κατά τη διάρκεια των ομιλιών που γίνονταν στην είσοδο του νοσοκομείου, είχε συνάντηση με το διοικητή κύριο Κυριακόπουλο με την παρουσία εκπροσώπων και άλλων φορέων.

Όταν όμως, στη συνάντηση αυτή θέλησε να παραβρεθεί και ο πρόεδρος το�� Σωματείου Εργαζομένων Δ. Τουμαράς, ο διοικητής του απαγόρευσε την είσοδο, πράγμα που ο κ. Τουμαράς γνωστοποίησε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Στο άκουσμα αυτό αρκετοί πολίτες εξαγριώθηκαν για τη στάση του διοικητή και κινήθηκαν απειλητικά προς το γραφείο του, όπου με φωνές έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα με άγριες διαθέσεις.

Ο ιδιωτικός φύλακας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα...

Στη συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία, ενώ μετά από αρκετή φασαρία στο γραφείο του διοικητή, ο κ. Κυριακόπουλος βγήκε έξω και μίλησε στους συγκεντρωμένους, λέγοντας ότι γίνεται προσπάθεια να στελεχωθεί το νοσοκομείο και ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να παλέψει γι’ αυτό.