Σε μια εποχή που εξελίσσεται, το ίδιο οφείλουν να κάνουν και οι επιχειρήσεις.

Σε αυτό πάτησαν δύο νέοι σταρτάπερς και δημιούργησαν μια πλατφόρμα που όχι μόνο αλλάζει τον παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης, αλλά παρέ��ει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται μια εταιρεία για το προφίλ των πελατών της.

Πρόκειται για το E-mail marketing. «Είναι το Α και το Ω όσον αφορά τις ηλεκτρονικές καμπάνιες » σημείωσε ο Π. Μελισσαρόπουλος- co-founder moosen.

Οι καταναλωτές έχουν αλλάξει πια και ψάχνουν για προσφορές και ευκαιρίες στο διαδίκτυο.

Αντί λοιπόν μια επιχείρηση να αποστέλλει φυλλάδια στη φυσική διεύθυνση ενός ατόμου αποστέλλει ένα newsletter στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Οι σταρτάπερς ξεκίνησαν στέλνοντας 30.000 mails το μήνα και τώρα στέλνουν 40.000.000, έχοντας στο πελατολόγιό τους μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες.

Eίσαι κι εσύ νέος επιχειρηματίας; Παρά τις δυσκολίες, κατάφερες να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δημιούργησες ��η δική σου Start up επιχείρηση; Σκέφτεσαι να τολμήσεις αλλά δεν ξέρεις ποιοι και πως μπορούν να σε στηρίξουν;

H τηλεόραση του STAR και το star.gr είναι εδώ για να στηρίξουν νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες. Επικοινωνήστε μαζί μας … startup@star.gr

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...