42χρονο κάτοικο Ρόδου κατηγορεί 36χρονη από τις ΗΠΑ ότι κατάφερε να εξασθενήσει όλες τις δυνάμεις της με ασκήσεις γιόγκα και να την βιάσει!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου το βράδυ και καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με αποτέλεσμα την σύλληψη του 42χρονου και την παραπομπή του χθες στη δικαιοσύνη.

Κατά το δημοσίευμα, ο 42χρονος που διαμένει με την μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του και πριν λίγο καιρό άρχισε να αναζητά καθηγήτρια για να τους διδάξει αγγλικά και μέσω ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας, ήρθε σε επαφή με την 36χρονη Αμερικανίδα η οποία διέμενε κάποια χρόνια στην Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία στην Κρήτη. Η συμφωνία έκλεισε και η 36χρονη ήρθε στη Ρόδο στις 23 Ιουλίου προκειμένου να διαμείνει στο σπίτι του 42χρονου και να διδάξει στα παιδιά του την ξένη γλώσσα.

Την επόμενη μέρα το βράδυ ο 42χρονος της είπε ότι κάνει μαθήματα γιόγκα και ξεκίνησαν να κάνουν μαζί ασκήσεις. Σύμφωνα με την 36χρονη, οι ασκήσεις που της έκανε ο 42χρονος την χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει στο παραμικρό και ένιωθε σαν να είχε χάσει μέρος των αισθήσεων της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή, όπως επίσης και ο 42χρονος, με τον οποίο είχε έρθει σε συνουσία.

Αμέσως η Αμερικανίδα πήρε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι ενώ ακολούθησε και η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 42χρονος κατά την σύλληψη του αποδέχτηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 36χρονη, αλλά υποστήριξε ότι αυτό έγινε με την θέληση της.

Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε χθες το μεσημέρι από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.