Σοκ έπαθε νεαρή γυναίκα από την Ξάνθη όταν χτύπησε το τηλέφωνό της στο σπίτι που μένει με την οικογένειά της και την πληροφόρησαν ότι σε προφίλ με το όνομά της στο Facebook απεικονίζεται η ίδια σε ερωτικές περιπτύξεις της με άνδρες κάθε εθνικότητας!

Σύμφωνα με το tharakitoday.com ο άγνωστος, προκειμένου προφανώς να διαπομπεύσει την κοπέλα, κατασκεύασε ψεύτικο προφίλ της και ανάρτησε “χαλκευμένες” φωτογραφίες της.

Ο δράστης, για λόγους που διερευνώνται, κατάφερε να αποσπάσει τον κωδικό του θύματος, στη συνέχεια μπήκε στο προφίλ της στο Facebook και ειδοποίησε όλους τους φίλους της πως αλλάζει προφίλ, κοινοποιών��ας τους τον σύνδεσμο που παρέπεμπε στο νέο.

Ο ίδιος είχε φροντίσει προηγουμένως να δημιουργήσει νέο προφίλ με τα στοιχεία του θύματος, στο οποίο στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφικό υλικό, που είχε κατασκευάσει ο ίδιος και στο οποίο το θύμα εμφανίζονταν δήθεν σε σκηνές ερωτικών περιπτύξεων.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε σε δικηγορικό γραφείο της περιοχής και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και πλαστοπροσωπία.