​Με μια λίστα με ονόματα, αριθμούς ταυτότητας και αριθμούς ��ορολογικού μητρώου, οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας πηγαίνουν σε υποκαταστήματα τραπεζών και κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τραπεζικούς λογαριασμούς που πιθανόν να έχουν ανοίξει ο Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα με πλαστά στοιχεία ή συναλλαγές που έχουν κάνει με αυτά.

Το STAR αποκαλύπτει ότι η Πόλα Ρούπα κυκλοφορούσε με τουλάχιστον πέντε ψεύτικα ονόματα, τα οποία ανήκουν σε υπαρκτά πρόσωπα. Ωστόσο άγνωστο παραμένει το πως κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία τους, εν αγνοία τους.

Επίσης, το STAR έχει στη διάθεσή του τα ονόματα που χρησιμοποιούσε το ζεύγος. Από αποδείξεις που έχουν βρεθεί στο διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου και άλλα στοιχεία, οι αστυνομικοί φαίνεται να καταλήγουν στο ότι η 45χρονη επικηρυγμένη με ένα εκατομμύριο ευρώ, εκτός από τα στοιχεία Ε.Π. που είχε χρησιμοποιήσει για να νοικιάσει το διαμέρισμα στο Μαρούσι κυκλοφορούσε και με άλλα ονόματα τα αρχικά των οποίων είναι: E.Π., Μ.Ζ., επώνυμο που αρχίζει από Τ., Ν. Τ. και Α.Κ.

Αλλά και ο Νίκος Μαζιώτης δεν κυκλοφορούσε μόνο ως Μιχάλης Μιχελάκης, όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία.

Χρησιμοποιούσε τα στοιχεία ενός ακόμη ανυποψίαστου πολίτη και εμφανιζόταν ως Π.Α. σύμφωνα με τη λίστα.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να εντοπίσουν εάν με τα πραγματικά στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, που τα είχαν εν αγνοία τους υφαρπάξει, έκαναν πληρωμές ή άλλες συναλλαγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δέκα ημέρες πριν από τη σύλληψη του Μαζιώτη αστυνομικοί πήγαν σε υποκατάστημα τράπεζας στο Μαρούσι και ρωτούσαν για μια ξανθιά γυναίκα με παιδί. Μάλιστα πήραν βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας, διάρκειας πέντε ωρών σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την Παναγιώτα Ρούπα.

Ένα ακόμη σημείο των ερευνών είναι σύμφωνα με πληροφορίες μια πιστωτική κάρτα που φέρεται να είχε ο Μαζιώτης.

Προσπαθούν να εντοπίσουν με ποια ταυτότητα την έβγαλε και αν στη φωτογραφία ήταν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά ή με κανονική του φωτογραφία.

Ακόμα, στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου οι αστυνομικοί βρήκαν αποδείξεις αγορών από διάφορες περιοχές. Μια από αυτές είναι από την Στερεά Ελλάδα, το διάστημα που είχε γίνει ληστεία στην περιοχή, και όπως λένε οι αστυνομικοί ο Νίκος Μαζιώτης ήταν εκεί.

Βρήκαν όμως και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών από κρατικά νοσοκομεία που είχαν πάει το παιδί. Από αυτές φαίνεται ότι χρησιμοποιούσαν διαφορετικά ψεύτικα ονόματα σε κάθε επίσκεψη.