​Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες δυο κατηγορουμένων για αποπλάνηση ανηλίκου στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δύο άνδρες κατηγορούνται ακόμα για μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος εξέδιδε την ανήλικη ανιψιά του στον 33χρονο, έναντι χρημάτων, ο οποίος ασέλγησε πολλές φορές πάνω στο κορμάκι της 11χρονης.

Και οι δυο συνελήφθησαν στις 17 Ιουλίου στο Ίλιον.

Πρόκειται για τους:

paskeuopoulos_zervos1.jpg
Α) Παρασκευόπουλο Κωνσταντίνο του Θεόδωρου, κάτοικο Νέων Λιοσίων. Σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 10, όχι όμως τα 15 έτη.

paskeuopoulos_zervos2.jpg
Β) Ζερβό Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, κάτοικο Περιστερίου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκ�� ποινική δίωξη για συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και τις 18:00 ώρα της 15-9-2014, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών.

Επιπλέον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.