​Ακόμα και την συνδρομή της Ιντερπόλ είναι αποφασισμένος να ζητήσει ένας 32χρονος πατέρας από το Ηράκλειο Κρήτης προκειμένου να πάρει πίσω την μόλις ενός έτους κορούλα του, την οποία-όπως καταγγέλλει-παρακρατεί παράνομα η γιαγιά της (από την πλευρά της μητέρας) στην Ρουμανία.

Ο 32χρονος και η 25χρονη σύζυγος του βρίσκονται σε απόγνωση καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν πίσω το παιδί τους, όμως «σκοντάφτουν» στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλει η γιαγιά προκειμένου να επιστρέψει το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν, όταν η γιαγιά από τη Ρουμανία έπρεπε να κρατήσει κοντά της το παιδί για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι οι γονείς να τακτοποιήσουν κάποια θέματα.

Έτσι λοιπόν συντάχθηκε συμβολαιογραφική πράξη και η γιαγιά πήρε το παιδί.

Όταν όμως οι γονείς μετά από κάποιο διάστημα ζήτησαν από τη γιαγιά να φέρει πίσω το παιδί στην Κρήτη εκείνη αντέδρασε και άρχισε να ζητάει χρήματα.

Όπως ανέφερε ο 32χρονος, έφθασε στο σημείο να ζητάει τα χρήματα που είχε ξοδέψει στο παρελθόν για τον οδοντίατρο της κόρης της και μητέρας του παιδιού.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε να ταξιδέψει στην Ρουμανία και να παραλάβει το παιδί η γιαγιά του από την Κρήτη.

Μάλιστα έγινε η απαραίτητη συμβολαιογραφική πράξη προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όμως στο παρά πέντε της αναχώρησης, η άλλη γιαγιά αρνήθηκε να δώσει το κοριτσάκι, εμμένοντας στις οικονομικές της απαιτήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας λόγω περιοριστικού όρου απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για κάποιο αδίκημα που είχαν στο παρελθόν και το δικαστήριο εκκρεμεί.

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε απόγνωση καθώς θέλουν την κόρη τους πίσω και την Τετάρτη επισκέφθηκαν δικηγορικό γραφείο προκειμένου να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη. Σήμερα αναμένεται να υποβάλουν μήνυση κατά της γιαγιάς της μικρής, ζητώντας παράλληλα την συνδρομή της Ιντερπόλ.