​Το STAR σας παρουσιάζει για πρώτη φορά εικόνες από σπίτι του Νίκου Μαζιώτη και της Παναγιώτας Ρούπα στο Μαρούσι.

Στο βίντεο θα δείτε αποκλειστικές εικόνες από το flying robot του STAR με το μπαλκόνι του διαμερίσματος του πέμπτου ορόφου στην οδό Υψηλάντου. Η 45χρονη Παναγιώτα Ρούπα έφυγε βιαστικά, μετά τη σύλληψη του συντρόφου της στο Μοναστηράκι. Άφησε όμως πίσω τα παιχνίδια του παιδιού.

Η μια μπαλκονόπορτα είναι κλειστή, ενώ οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής για να μην μπορεί κανείς να δει τι γίνεται μέσα στο διαμέρισμα έχουν τραβηγμένες τις κουρτίνες. Τα ίχνη της σήμανσης ακόμη και στην παιδική πισίνα είναι εμφανή. Οι αστυνομικοί εξερεύνησαν όλα τα αντικείμενα, ακόμη και τα παιχνίδια του μικρού για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στο ξύλινο τραπέζι υπάρχει ένας κίτρινος φάκελος. Στο πάτωμα υπάρχουν παιχνίδια, ενώ στα κάγκελα προστατευτικό πλέγμα για το παιδί. Επίσης υπάρχει διαχωριστικό στην άκρη του μπαλκονιού, ώστε να μην μπορούν οι ένοικοι του διπλανού διαμερίσματος να έχουν οπτική επαφή.

Το διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου δεν ήταν τυχαία επιλογή. Το επέλεξαν γιατί μπορούσαν να έχουν οπτική επαφή σε όλους τους δρόμους γύρω από την πολυκατοικία και να παρατηρούν τυχόν κινήσεις αστυνομικών. Το πρωί αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής πήγαν και πάλι στο διαμέρισμα μαζί με τον ιδιοκτήτη.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο...