​Από βέβαιο θάνατο σώθηκε ένας 75χρονος στη Βόνιτσα, ο οποίος παραλίγο να πνιγεί στην θάλασσα! Όμως ένας αστυνομικός του έσωσε την ζωή…

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου ο άνδρας καθώς κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του.

Τότε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ενημερώθηκε τηλεφωνικά για ηλικιωμένο άτομο, το οποίο κινδύνευε και αμέσως στο σημείο έσπευσε ο 26χρονος Αρχιφύλακας, που εκτελούσε καθήκοντα Αξιωματικού Υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας και άλλοι αστυνομικοί.

Εντόπισαν το σημείο, όπου βρισκόταν ο ηλικιωμένος μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από την ακτή. Ήταν σε ύπτια θέση και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Ο Αρχιφύλακας αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο πνιγμού του άνδρα, βούτηξε στη θάλασσα και αφού τον προσέγγισε, κατόρθωσε να τον πιάσει και άρχισε να τον μεταφέρει προς την ακτή.

Με τη βοήθεια των άλλων αστυνομικών, καθώς και ιδιώτη που διέθεσε τη βάρκα του, κατάφεραν να ανασύρουν τον 75χρονο στην παραλία. Ακολούθως με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.