​Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ο 48χρονος ισοβίτης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε δολοφονήσει στις φυλακές Δομοκού έναν συγκρατούμενό του και είχε τραυματίσει άλλον ένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισοβίτης έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα σεντόνι και βρέθηκε νεκρός λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα.

Πάντως ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι κανένας από τους συγκρατούμενούς του δεν γνώριζε ότι έχει συμβεί το παραμικρό.

Όπως είχε γράψει και το star.gr, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 12 Ιουλίου, τρεις συγκρατούμενοι στο ίδιο κελί μέθυσαν με αυτοσχέδιο τσίπουρο και συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Ο 47χρονος δράστης επιτέθηκε, για άγνωστους λόγους, με αυτοσχέδιο μαχαίρι, στο 32χρονο θύμα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του δολοφόνου του.

Το μαχαίρι, ήταν φτιαγμένο από σπασμένο γυαλί ενώ ο αδίστακτος άντρας το κάρφωσε στην καρωτίδα του, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να τους χωρίσει, ο 47χρονος του επιτέθηκε και του φώναξε πως «τώρα έχει σειρά ο δικός σου λαιμός»!!!

Ο τρίτος κρατούμενος που πήρε μέρος στον καυγά, κρατούσε ένα σκουπόξυλο και χτυπούσε τον δράστη, ο οποίος όμως κατάφερε να τον μαχαιρώσει την κοιλιά.