​Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν συνεργό του Νίκου Μαζιώτη σε ληστεία τράπεζας στα Μέθανα. Πρόκειται για έναν 35χρονο που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην απαγωγή του βιομηχάνου Μυλωνά την οποία είχε κάνει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Το δρομολόγιο του καταδικασμένου τρομοκράτη έχουν χαρτογραφήσει οι αστυνομικοί ενώ την ίδια ώρα ο Μαζιώτης παραμένει για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ο άνδρας, που βλέπετε στο βίντεο και φοράει γυαλιά ηλίου αναζητείται απο τις διωκτικές αρχές, που θεωρούν οτι πρόκειται για τον συνεργό του τρομοκράτη.

Στις φωτογραφίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας φαίνεται ο νεαρός να έχει στην πλάτη του ένα σακίδιο και να φορά βερμούδα και καρό πουκάμισο.

Snapshot 1 (7-18-2014 9-15 PM).jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον συνεργό του από την υπογραφή του καθώς την προηγούμενη μέρα είχε πάει να κάνει κατόπτευση του υποκαταστήματος και έκανε μια μικρή κατάθεση χρημάτων.

Οι αστυνομικοί εκτός από τον 35χρονο αναζητούν και τους πιθανούς συνεργούς του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι, γύρω από το σημείο της συμπλοκής. Μια μαρτυρία που φέρνει στη δημοσιότητα το STAR, κάνει λόγο για 3 άτομα που όμως εξαφανίστηκαν μόλις ξεκίνησε το πιστολίδι μεταξύ αστυνομικών και του καταδικασμένου τρομοκράτη.

Όλα τα βίντεο από τα καταστήματα και την γύρω περιοχή συγκεντρώθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της αστυνομίας ώστε να εντοπιστούν οι πιθανοί συνεργοί του τρομοκράτη.

Στο μεταξύ στον Μαζιώτη ασκήθηκε δίωξη για 5 κακουργήματα, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες και σειρά πλημμελημάτων. Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να τον επισκεφτεί ο ανακριτής για να ζητήσει την απολογία του.