​Ο αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης και αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της επικράτειας για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

«Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για το Σώμα που υπηρετούμε. Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των συναδέλφων μας, που εντόπισαν και συνέλαβαν τον Μαζιώτη, σήμερα στο κέντρο της Αθήνας» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η μεγάλη αυτή επιτυχία, αντικατοπτρίζει και αντανακλά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά, όλοι οι αστυνομικοί, σε κάθε σημείο της πατρίδας μας».

Ο κ. Τσακνάκης τόνισε ότι το έργο των αστυνομικών και η παρουσία τους δημιουργούν τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, επεσήμανε στην ανακοίνωση του: «Ως Αρχηγός του Σώματος σας συγχαίρω και σας καλώ να συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια. Με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αυταπάρνηση, πιστοί στον όρκο μας και με γνώμονα τις αξίες και τα ιδανικά που εκπροσωπεί η Ελληνική Αστυνομία».