Σοκάρει η φωτογραφία – ντοκουμέντο που κάνει εδώ και λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη πλημμυρισμένο στο αίμα να κείτεται στο έδαφος αμέσως μετά την σύλληψη του στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού.

fotografia.jpgmaziotis-kato.jpg

Ο Μαζιώτης πιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ την ώρα που βρισκόταν σε κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως 40.

Η σύλληψη του, όπως αναλυτικά γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, ήταν επεισοδιακή και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου, ενός αστυνομικού αλλά και ενός τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, o Μαζιώτης τραυματίστηκε στον δεξί του ώμο και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, ενώ ο αστυνομικός φέρει τραύματα στο πόδι του και έχει μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο «401».

evaggelismos.jpg

Αν και ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί ο τρομοκράτης, η φωτογραφία της ιστοσελίδας propaganda που δείχνει τον σκληρό Μαζιώτη παραδομένο και αιμόφυρτο είναι συγκλονιστική.

προπαγανδα.jpg

Ο τρίτος άτυχος πολίτης ο οποίος επίσης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των πυροβολισμών μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να του παρασχ��θούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις .

Υπενθυμίζουμε πως στον Ευαγγελισμό είχε νοσηλευτεί για μεγάλο διάστημα και ο Σάββας Ξηρός. Είναι γνώριμο σημείο για τους άντρες της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να πάρουν καταθέσεις και ότι άλλο χρειάζεται για τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε επίσης: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΝΑ από το σημείο που συνελήφθη ο Μαζιώτης

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης


Δείτε επίσης: ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Τραυματίστηκε τουρίστας κατά την συμπλοκή Μαζιώτη με αστυνομικούς