​Μάχη για τη ζωή τους δίνουν τα δύο μικρά παιδάκια, ηλικίας 8 και 13 ετών που τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε στην αποθήκη πυροτεχνημάτων που διατηρούσαν ο πατέρας τους και ο θείος τους

pyro-1.jpg

Πρόκειται για τον 39χρονο Ευθύμιο Κανελλόπουλο και τον 38χρονο αδελφό του Σωτήρη, οι οποίοι νοσηλεύονται επίσης σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα σε όλο τους το σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης σε μία από τις αποθήκες που βρίσκονται σε μια έκταση 20.000 τ.μ., μέσα στην οποία είναι και οι κατοικίες της οικογένειας.

pyro-2.jpg

Το εργοστάσιο λειτουργεί στο Ζευγολατιό από το 1986. Αποτελείται από 15 εργαστηριακές εγκαταστάσεις, αποθήκες και γραφεία.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, τα δύο αδέλφια είχαν αναλάβει αρκετές εκδηλώσεις και γιορτές δήμων, ενώ το 2010 είχαν λάβει μέρος στον διαγωνισμό PYRONALE 2010 στο Βερολίνο, κατακτώντας την τρίτη θέση.

zeugolatio1.jpg

Μετά από την χθεσινή έκρηξη όμως το σημείο παρουσιάζει την εικόνα της απόλυτης καταστροφής!

zeugolatio2.jpg

Τα πάντα γύρω από τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ όλοι αναρωτιούνται πώς τα δύο αδέλφια με την τόσο μεγάλη εμπειρία, δεν πρόσεξαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αυτή η τραγωδία.

zeugolatio3.jpg