​Μια 78χρονη γιαγιά από το Ηράκλειο έκανε υπομονή και προσπαθούσε να συνετίσει τον 20χρονο εγγονό της, ο οποίος είχε το χούι να κλέβει.

Όμως το ποτήρι ξεχείλισε όταν ο 20χρονος δεν δίστασε και έβαλε χέρι ακόμα και στις χρυσές λίρες που είχε φυλάξει εκείνη από τον γάμο της.

Η γυναίκα δεν άντεξε και πήγε στην αστυνομία, όπου κατήγγειλε τον εγγονό της για ληστεία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο νεαρός της έκλεψε 14 χρυσές λίρες από την ημέρα του γάμου της το Σάββατο, την ώρα που εκείνη απουσίαζε από το σπίτι της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 20χρονος έκλεψε από τη γιαγιά του και κοσμήματα, αξίας 3.000 ευρώ, κάτι που την εκνεύρισε πάρα πολύ.

Όπως αποκάλυψε η ηλικιωμένη, ο εγγονός της έμενε μαζί της στο σπίτι της και κάθε μέρα της ζητούσε χρήματα και την απειλούσε.

«Επρόκειτο να πάει φαντάρος. Τηλεφώνησα όμως σ��ο στρατόπεδο για να δω εάν εμφανίστηκε και μου είπαν ότι ο εγγονός μου είναι τοξικομανής. Τότε μάθαμε κι εμείς ότι είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, γιατί δεν το ξέραμε. Γι’ αυτό ζητούσε τα χρήματα, για να αγοράσει ναρκωτικά», είπε η γιαγιά στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Μάλιστα δεν έκρυψε την στεναχώρια της που κατέδωσε το ίδιο της το αίμα, όμως όπως είπε ο κόμπος έφτασε στο χτένι.

«Είναι αμαρτία που κατήγγειλα το παιδί του παιδιού μου στην αστυνομία, όμως δεν μπορούσα άλλο. Δε θέλω να πω τι έχω τραβήξει από αυτό το παιδί», είπε.