​Ήταν αρχές του μήνα όταν ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας και η καλή του Πωλίνα Πατραμάνη τους άφηναν όλους άφωνους με την ανακοίνωση της αναβολής του γάμου τους, που ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Ιουλίου.

Κι ενώ οι γονείς της Πωλίνας δήλωσαν ότι τα παιδιά ανέβαλαν τον γάμο γιατί δεν ήθελαν να επαναληφθεί το σκηνικό του αρραβώνα με τους παπαράτσι να κατακλύζουν την Χερσόνη��ο, οι κακές γλώσσες μιλούν για ακύρωση του γάμου.

Οι φήμες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και κανείς δεν γνωρίζουν αν είναι αληθείς ή αποκυήματα φαντασίας, θέλουν το γάμο να σχόλασε για οικονομικούς λόγους.

Πρόσωπο από το περιβάλλον της… νύφης, ισχυρίζεται ότι λίγο πριν τον γάμο ο Ανδρέας και η Πωλίνα είχαν έναν τρικούβερτο καυγά για το ποιος θα πληρώσει τα έξοδα της δεξίωσης, καθώς και της διαμονής κάποιων από τους καλεσμένους.

Οι ίδιες φήμες λένε ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν διέθετε τα χρήματα που απαιτούνταν για τον γάμο των παιδιών, που υπολογίζεται στις 14.000 ευρώ, αφήνοντας όλα τα έξοδα στους γονείς της νύφης, όπως επιβάλει και το κρητικό έθιμο. Αυτό φαίνεται να εξόργισε την Πωλίνα, που ανέβαλε και τον γάμο.

Ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί είναι ότι τα δύο παιδιά συνειδητοποίησαν ότι είναι λίγο καιρό μαζί για να κάνουν το μεγάλο βήμα. Γι’ αυτό αποφάσισαν να χαλαρώσουν τους ρυθμούς και να ζήσουν λίγο περισσότερο μαζί χωρίς τις ευθύνες του γάμου.

Πάντως από την ημέρα της ανακοίνωσης της αναβολής του γάμου, το σπίτι του Ανδρέα και της Πωλίνας στην παλιά πόλη είναι ερμητικά κλειστό και κανείς δεν τους έχει δει μαζί.

Αν ισχύουν τα σενάρια αυτά είναι άγνωστο. Άλλωστε πολλοί φίλοι των παιδιών λένε ότι ο Ανδρέας και η Πωλίνα θα παντρευτούν μόνοι τους, χωρίς να τους πάρει κανένας χαμπάρι.