​Σημασία δεν έδωσε ο Σήφης ο Κροκοδειλάκης στα κοτοπουλάκια που έβαλαν οι αρχές στο Φράγμα των Ποταμών ω�� δόλωμα για να καταφέρουν να τον πιάσουν.

sifis1.jpg

Η επιχείρηση ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι με τους υπεύθυνους να τοποθετούν τις δύο παγίδες που έχουν 2,5 μέτρα μήκος σε δύο διαφορετικά σημεία της λίμνης, όπου έχει εντοπιστεί ότι συχνάζει ο Σήφης.

sifis2.jpg

Ο Σήφης όμως δεν τους έκανε τη χάρη και επέλεξε να απολαύσει την ησυχία και την ηρεμία στην ακριβώς αντίθετη πλευρά της λίμνης για να ξεφύγει και από τον συνωστισμό των τηλεοπτικών συνεργείων που είχαν συγκεντρωθεί για να απαθανατίσουν τη μεγάλη στιγμή της… αιχμαλωσίας του.

Ένας Ρεθυμνιώτης με το παιδί του τον εντόπισε να χαλαρώνει καμουφλαρισμένος σε έναν βάλτο στο πέταλο της λίμνης και δεν έδειχνε καμία όρεξη να χαλάσει την ησυχία του.

sifis4.jpg

Πάντως αν ο Σήφης δεν… τσιμπήσει και δεν πιαστεί στη… φάκα, οι υπεύθυνοι θα ακολουθήσουν το plan B και θα στήσουν δίχτυα στη λίμνη μπας και καταφέρουν να τον πιάσουν.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον ιδιοκτήτη του κροκόδειλου, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τις αρχές να δηλώνουν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να τον εντοπίσουν.