​Ανάρπαστος είχε γίνει στην Ελλάδα ένας 50χρονος Κουβανός ο οποίος είχε ξετρελάνει τόσο πολύ τις αλλοδαπές συντρόφους του με τα.. «προσόντα» του που τις έπειθε να ταξιδεύουν ως τον Αγιο Δομίνικο για να... καταπίνουν ποσότητες κοκαΐνης και να του τις παραδίδουν, ώστε να κάνει delivery στα κλαμπ του Πειραιά!

Ο καλοστεκούμενος, εμφανίσιμος και ιδιαίτερα γυμνασμένος μετανάστης, που διέμενε νόμιμα στη χώρα μας, είχε αδυναμία στις γυναίκες με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, τις οποίες «ψάρευε» σε διάφορα μπαρ του Πειραιά.

Σε συνεργασία με δύο νεαρούς -επίσης από τον Αγιο Δομίνικο- έπειθε τις γυναίκες, που είχαν δοκιμάσει τις επιδόσεις του στο σεξ, να γίνουν τα βαποράκια του. Στη συνέχεια αυτές οι γυναίκες πραγματοποιούσαν ταξίδια -με τα έξοδα πληρωμένα- στην πατρίδα τους

Από εκεί προμηθεύονταν ποσότητες κοκαΐνης και τις κατάπιναν ώστε να μπορούν να τις μεταφέρουν στην Ελλάδα

Στη συνέχεια πήγαιναν στο σπίτι του, ώστε να αποβάλουν τις ποσότητες της κοκαΐνης και παράλληλα να λάβουν την πληρωμή τους που εκτός από μετρητά περιλάμβανε και... αχαλίνωτο σεξ με τον Κουβανό.

Τελικά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον συνέλαβαν και βρήκαν κρυμμένα μέσα σε μια κάλτσα στο πλυντήριο 256 γραμμάρια καθαρή κοκαΐνη.

Επίσης μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και μπλε χαπάκια τα οποία χρησιμοποιούσε για να ανταπεξέρχεται σεξουαλικά…