​Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Λευκάδα από την είδηση του θανάτου ενός γνωστού στη χώρα του, Ρουμάνου δικαστικού, ο οποίος βρισκόταν στο όμορφο νησί για διακοπές.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται αφού μέσα σε τέσσερις μέρες άλλος ένας Ρουμάνος Δικαστικός βρήκε τραγικό θάνατο, ο οποίος βρισκόταν επίσης στη χώρα μας, για διακοπές.

Και οι δύο σοροί βρίσκονται στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας ��ια νεκροψία- νεκροτομή από την ιατροδικαστή.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 44χρονος δικαστικός, το περασμένο Σάββατο, πήγαινε μαζί με την οικογένεια του, προς την Τρίπολη, έχοντας επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας.

Τότε και κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 50χρονος κοντά στην Βυτίνα της Αρκαδίας και πέθανε ακαριαία.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη μπροστά στα μάτια της συζύγου του, ενώ λίγο πιο κάτω ήταν και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 43χρονος Εισαγγελέας Εφετών του Μπρασόβ, άφησε την τελευταία του πνοή, την Τετάρτη από ανακοπή σε ξενοδοχείο της Λευκάδας όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί με την οικογένεια του.

Το συγκλονιστικό αυτής της υπόθεσης είναι ότι το μόνο που πρόλαβε να κάνει πριν εκπνεύσει ήταν να σφίξει το χέρι της συζύγου του, σύμφωνα με Ρουμανικά μέσα.