Την Τετάρτη θα δεινοπαθήσουν οι πολίτες, λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην διαθεσιμότητα, στις απολύσεις και στις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Αυτό σημαίνει ότι το Δημόσιο θα παραλύσει και οι υπηρεσίες θα είναι κλειστές για το κοινό.

Δυσκολίες όμως θα συναντήσουν και στην κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης, αφού έχει προγραμματιστεί στις 11:00 της ίδιας ημέρας συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

«Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον των εργαζομένων, η απάντηση που θα λάβει θα πρέπει να είναι καθολική. Κανείς δεν θα συμμετέχει στη διαδικασία αξιολόγησης -απόλυσης χιλιάδων συναδέλφων μας. Κανείς συνάδελφος δεν θα "εξαργυρώσει" οποιαδήποτε υπηρεσιακή θέση βάζοντας την υπογραφή του για την απόλυση συναδέλφων του. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβληθεί ο κανιβαλισμός που η κυβέρνηση θέλει να προωθήσει στις Δημόσιες Υπηρεσίες. Συνένοχους στο έγκλημα δεν θα μας έχουν», τονίζει σε δελτίο τύπου.

Σημειώνεται ότι με σημερινή του ανακοίνωση του ΔΣ του Σωματείου τους, στην απεργία θα συμμετέχουν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι (ΟΣΥΕ).