​Ένα σοβαρό τροχαίο έγινε στις 2 μ.μ στον κόμβο του Γαλατά στα Χανιά, με τα αυτοκίνητα να μετατρέπονται σε άμορφη μάζα από σίδερα! Ευτυχώς οι επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν… σώθηκαν από θαύμα!

156GAL1.jpg

Το ατύχημα προκλήθηκε, ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, ενώ ένα ακόμη διερχόμενο όχημα δεν κατάφερε να σταματήσει εγκαίρως και ενεπλάκη στο τροχαίο.

156GAL5.jpg
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις αλλοδαποί τουρίστες και ένας Έλληνας, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με ΙΧ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

156GAL6.jpg
Το τρίτο όχημα οδηγούσε μια 30χρονη γυναίκα, η οποία δεν πρόλαβε να αποφύγει τα συντρίμμια και αφού έπεσε πάνω τους, στη συνέχεια βρέθηκε στην άλλη άκρη του δρόμου.

156GAL7.jpg
��το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβάτες, εγκλωβίστηκε ένα άτομο και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστική. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο πέντε τραυματίες, εκ των οποίων, μια Αμερικανίδα τουρίστρια περίπου 60 ετών. Αυτή είναι που βρίσκεται σε σοβαρότερη κατάσταση.

156GAL9.jpg
Η μητέρα με τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Image.jpg