​Στην φυλακή οδηγήθηκε 58χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και δεν είχε διστάσει να ασελγήσει σε βάρος ενός 17χρονου αγοριού με ειδικές ανάγκες.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί χωρίς δικηγόρο και αρνήθηκε να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.

satiros.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αρνήθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και έδειχνε έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη των αρρωστημένων πράξεών του.

Ο 58χρονος σάτυρος συνελήφθη την Πέμπτη το απόγευμα στο σπίτι του, όπου ζούσε μόνος του, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τους γονείς του. Πληροφορίες θέλουν να είχε μόνιμο ερωτικό δεσμό και παράλληλα να διατηρεί μια κρυφή, αρρωστημένη ζωή, βγάζοντας τα νοσηρά ένστικτά του πάνω σε αθώες ψυχές ανήλικων αγοριών.

Η αντιεισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 15 χρόνια, έναντι αμοιβής και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

satiros2.jpg

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι ο ένας από τους δύο ανήλικους που έπεσαν θύματα του 58χρονου ήταν μαθητής ειδικού σχολείου και τον τελευταίο χρόνο είχε πέσει έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεών του.

Όσο για το δεύτερο αγόρι που είναι μόλις 14 ετών… συναναστρεφόταν μαζί του εδώ και δύο χρόνια και όπως φαίνεται του έδινε… «χαρτζιλίκι» για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Μάλιστα λίγα λεπτά πριν από τη σύλληψη του άνδρα ο 14χρονος είχε φύγει από το σπίτι του και αμέσως μετά εξετάστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.