​Σε κανονική χωματερή μετατράπηκε το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook �� πρόεδρος των καταστηματαρχών Παλαιάς Πόλης, Γιώργος Τσερεμής.

aerodromio1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες στοίβες σκουπιδιών έχουν καταλάβει τους χώρους αναμονής του αεροδρομίου και το check in, με τους τουρίστες να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

aerodromio2.jpg

Ο λόγος της τραγικής αυτής εικόνας είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για την επιλογή νέου εργολάβου καθαριότητας. Παράλληλα, το συνεργείο που είχε μέχρι πρότινος την ευθύνη της καθαριότητας είναι απλήρωτο εδώ και ενάμιση χρόνο και οι καθαρίστριες έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας.

aerodromio3.jpg

Πάντως η ΥΠΑ με ανακοίνωσή της δήλωσε ότι το περιστατικό αφορούσε μόνο μία μέρα και συνέβη στις 23 Ιουνίου και όχι στις 2 Ιουλίου, οπότε και βγήκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες, όταν οι καθαρίστριες προχώρησαν στην επίσχεση εργασίας.

aerodromio4.jpg

Μάλιστα όπως τονίζεται το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την εικόνα του αεροδρομίου σήμερα.

aerodromio5.jpg