​Στην Ελλάδα της κρίσης, ουρές δεν σχηματίζονται μόνο στις εφορίες ή στο ΙΚΑ, αλλά και έξω από καταστήματα ηλεκτρικών ειδών!

Έτσι και την Πέμπτη το πρωί από τα αξημέρωτα, περίπου 600 άτομα στήθηκαν με τις ώρες για να περιμένουν να ανοίξει κατάστημα, το οποίο πραγματοποιεί μπαζάρ μικροηλεκτρικών συσκευών.

Ενδεικτικό είναι ότι υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι σχεδόν κοιμήθηκαν έξω από το κατάστημα, ώστε να μπουν από τους πρώτους για να πάρουν την συσκευή που θέλουν.

Και επειδή μπορεί σε πολλούς αυτό να φανεί υπερβολικό, πρόκειται για ανθρώπους που δυσκολεύονται οικονομικά και γι' αυτό αποφάσισαν να υποβάλουν τους εαυτούς τους σ’ αυτήν την τ��λαιπωρία.

Ένας από αυτούς για παράδειγμα περίμενε υπομονετικά μέχρι να μπει στο κατάστημα, ώστε να αποκτήσει έναν ανεμιστήρα στην τιμή των 3,5 ευρώ και να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε έναν επικείμενο καύσωνα, ενώ ένας άλλος δεν είχε φούρνο και πήγε να αγοράσει μια τοστιέρα για να μπορεί να τρώει κάτι.

Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει κάνει και άλλες χρονιές ανάλογα μπαζάρ, όμως η σημερινή εικόνα με τις τεράστιες ουρές ήταν πρωτοφανής.