​Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, του αυτόχειρα, ο οποίος την Τετάρτη έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από την αερογέφυρα που βρίσκεται στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Νοσοκομείου Αιγίου.

Όπως φαίνεται και από την ανάρτηση, ο 44χρονος Μ.Β. από την Άβυθο είχε πέσει θύμα ερωτικής απογοήτευσης, ενώ στο ξέσπασμά του δεν παραλεί��ει να αναφέρει και ονομαστικά τους ανθρώπους που όπως ο ίδιος λέει τον πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.

autoktonia.jpg

«Όταν ο άνθρωπος που αφιέρωσες τη ζωή σου σε πουλάει μ’ αυτόν τον τρόπο. Όταν δεν σ’ αφήνει να δεις τα παιδιά σου. Όταν τον πιάνεις με άλλον, δεν το παραδέχεται κι εσύ τον αγαπάς τόσο που λες δεν πειράζει λάθος έκανα, αν θέλει θα τον περιμένω να είμαστε και πάλι μαζί. Όταν πέντε μέρες μετά επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα και όλα είναι στην φαντασία σου, αλλά εσύ βλέπεις κάθε μέρα τη μηχανή του αραγμένη έξω από το πρώην σπίτι σου. Όταν οι γονείς της σε βγάζουν τρελό κι εσύ αμφιβάλεις γι’ αυτό που είδες γιατί την αγαπάς, ώσπου το πρωί τους βλέπεις μαζί, σταματάνε χαλαρά δίπλα σου και σου μιλάνε τι άλλο να κάνεις αν έχεις φιλότιμο;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο τραγικός πατέρας.

Μάλιστα ζητά συγγνώμη από τους γονείς του, τα παιδιά του και όποιον άλλο τον αγαπά για την απόφασή του αυτή και καταλήγει γράφοντας:

«Εύχομαι το αίμα μου να κυνηγάει τους υπεύθυνους για όλη τους τη ζωή».