​Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία του Ε.Μ. Πολυτεχνείου, έδωσε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.

Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα στον Τύπο σύμφωνα με τα οποία παραμένει κλειστή η είσοδος του πανεπιστημίου και παρεμποδίζονται όσοι επιχειρούν να εισέλθουν στους χώρους του.

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά ο οποίος έχει εντολή να διακριβώσει αν στην υπόθεση του Πολυτεχνείου προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων και ειδικότερα του αδικήματος της παράνομης βίας.

Εν τω μεταξύ το κλίμα στο κτίριο παρ��μένει εκρηκτικό, αφού για 20η μέρα οι διοικητικοί υπάλληλοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις και οι φοιτητές ανησυχούν αφού υπάρχει κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο!

Ο κύριος Τσάμπρας, ένας από τους διοικητικούς υπαλλήλους μίλησε στο STAR και είπε πως: «Έχουμε συγκεκριμένα αιτήματα που απευθύνονται στη διοίκηση του Πολυτεχνείου μέσα στα οποία έχουμε πει ότι δεν θέλουμε να χαθεί το εξάμηνο αλλά να δοθεί χαριστική εξεταστική για τους φοιτητές, οι οποίοι είναι στο τελευταίο έτος».