​Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους μαθητές και οι βαθμολογίες τους για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ αναρτήθηκαν στα σχολεία όλης της χώρας!

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι μπορούν να δουν εδώ αναλυτικά τις βαθμολογίες από το site του υπουργείου Παιδείας πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από τη μια το μεσημέρι που ανακοινώθηκαν οι βαθμοί, οι μαθητές, με αγωνία ξεκίνησαν τους υπολογισμούς των μορίων τους για ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την Πέμπτη οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρα τα μηχανογραφικά τους δελτία (προσωρινή αποθήκευση).

Από την Πέμπτη ως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://exams.it.minedu.gov.gr/Candidate/

Σημειώνεται ότι οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β' (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Τετάρτη 2-7-2014 στις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.