​Το σημείο κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, ο Λευκός Πύργος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον τελευταίο χρόνο μετά τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας!

Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη βρέθηκαν εκεί το τελευταίο χρονικό ��ιάστημα και φρόντισαν να αφήσουν το «στίγμα» τους στο βιβλίο εντυπώσεων.

Συγκεκριμένα, το Α΄ εξάμηνο του 2014 (Ιανουάριος - Ιούνιος), τον Λευκό Πύργο επισκέφτηκαν συνολικά 70.828 άτομα, με τους Ισραηλινούς και τους Ρώσους να δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Με δεδομένο ότι η πλειονότητα των τουριστών βρίσκεται στην πόλη τους καλοκαιρινούς μήνες, ο αριθμός αυτός αναμένεται να «εκτοξευτεί» μέσα στο επόμενο εξάμηνο, και στο τέλος του έτους να σπάσει νέο ρεκόρ.

Το 2013, τον Λευκό Πύργο επισκέφτηκαν 119.663 άτομα (Α΄ εξάμηνο 56.633 και Β΄ εξάμηνο 63.030), σημειώνοντας αύξηση της τάξεως σχεδόν 30%, ενώ το 2012 ο αριθμός των ατόμων που ανέβηκαν τους έξι ορόφους και θαύμασαν την ιστορία της πόλης ήταν 93.104.

Κάτοικοι της πόλης, αλλά και τουρίστες, Έλ��ηνες και ξένοι, βλέπουν πλέον την πόρτα του μνημείου ανοιχτή από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα και βρίσκουν ευκαιρία να ξεναγηθούν στον Πύργο και να θαυμάσουν τη θέα από την κορυφή του.