​Την ώρα που η θερμοκρασία χτυπά 40άρια, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ απειλούν με μπλάκ άουτ εν μέσω καλοκαιριού προκειμένου να εμποδίσουν την πώληση της μικρής ΔΕΗ.

Τα σωματεία των εργαζομένων απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες πραγματοποιώντας 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την ερχόμενη Τετάρτη όπου και θα ξεκινήσει η συζήτηση για το νομοσχέδιο στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν από την Δυτική Μακεδονία με καταλήψεις στις πύλες των σταθμών παραγωγής στην Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα.

Το σωματείο Σπάρτακος κάνει λόγο για την «μητέρα των μαχών», καλώντας εργαζόμενους και πολίτες σε συστράτευση, ενώ αντίστοιχη ανακοίνωση αναμένεται και από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με σκοπό την δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της μικρής ΔΕΗ.

Και όλα αυτά την στιγμή που εκατομμύρια τουρίστες αναμένεται να βουλιάξουν την χώρα και το θερμόμετρο χτυπά κόκκινο! Φανταστείτε τι «ωραία» που θα είναι για επισκέπτες και πολίτες εν μέσω καύσωνα να μένουν χωρίς ανεμιστήρες, κρύο νεράκι και κλιματιστικό! Για να μην αναφερθούμε στις… ευπαθείς ομάδες!!!

ΒΙΝΤΕΟ STAR