​Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η διάθεσή μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο… Όμως οι περισσότεροι δεν βρίσκονται στην καλύτερη οικονομική κατάσταση για να μπορούν να βγαίνουν συχνά τα βράδια!

Το star.gr σας παρουσιάζει 5 υπέροχα μέρη στην Αθήνα, όπου θα μπορούσατε να πάτε είτε με το ταίρι σας είτε με την παρέα σας… χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα…

Πάρτε μπύρες ή ένα μπουκάλι κρασί, τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας κάνουν να ξεφεύγετε και απολαύστε την άλλη πλευρά της πόλης!

Λυκαβηττός

All time classic αλλά σταθερή αξία… Η θέα μοναδική και τα μέρη που θα βρείτε να κάτσετε πολλά…
v.jpg
kvegr0695s.jpg
Ο λόφος του Φιλοπάππου

Ο αγαπημένος λόφος του κέντρου της Αθήνας διαθέτει τα πλακόστρωτα του Πικιώνη για να περπατήσετε, το μνημείο στην κορυφή για να καθίσετε στην «πλατεΐτσα» του και το μοναδικό προνόμιο να δείτε ταυτόχρονα την Ακρόπολη και το Ηρώδειο (αυτός ο συνδυασμός θέας δεν είναι δυνατός από κανένα άλλο σημείο της πόλης).

Από το μνημείο, αν προχωρήσετε στο νότιο μονοπάτι του λόφου, θα φτάσετε στο μικρό πλάτωμα από όπου θα απολαύσετε όχι την αρχαία, αλλά την «σύγχρονη» πλευρά της Αθήνας, δηλαδή τα ψηλά κτίρια της Συγγρού, μέχρι τον Πειραιά – η φωτισμένη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μοιάζει ακόμη ωραιότερη από εκεί.

639604_05v3mwFXmM.jpg
Στην Καστέλα

Στην κορυφή του λόφου της Καστέλας. Μπορείτε να ανηφορίσετε στο πιο ψηλό σημείο του Πειραιά και απλώς να απολαύσετε από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, την καλύτερη θέα!

639610_KRkS8Hs4TLk.jpg
Η Ακρόπολη και ο λόφος του Αρείου Πάγου

Ο ίδιος ο βράχος της Ακρόπολης, εκεί που βρίσκεται ο Παρθενώνας, τον οποίο ελάχιστοι Αθηναίοι επισκέπτονται συχνά. Η μοναδική του ενέργεια, και φυσικά η φαντασμαγορική του θέα στην υπόλοιπη πόλη, η οποία είναι εξίσου υπέροχη και από τα βράχια του Άρειου Πάγου πάνω από το Μοναστηράκι και την Πλάκα.
659484_wEzXkItn-NE.jpg
Πετρούπολη

Και στα δυτικά προάστια… με μια βόλτα στο λόφο του Αγίου Δημητρίου και στο θέατρο Πέτρας θα απολαύσετε μοναδική θέα.
terra_night.jpg