​Ένας μήνας έχει περάσει από την πρωτόδικη καταδίκη του 22χρονου φοιτητή θεολογίας, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 17χρονου μαθητή από το Παλαιό Φάληρο.

Οι γονείς του φοιτητή αδυνατούν να δεχτούν την ποινή κάθειρξης των 10 ετών που επέβαλε στον γιο τους το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Αθηνών.

«Τ�� βιολογικό μας ρολόι έχει σταματήσει από τις 28/1/2013 όταν το παιδί μας δεν ξαναήρθε στο σπίτι» είπε ο πατέρας του και η μητέρα του τόνισε: «Είμαι νεκρή. Εγώ δεν θέλω να τρώω κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα τρώει το παιδί εκεί που είναι» και πρόσθεσε κλαίγοντας: «συμπεριφέρομαι όπως όταν ήταν εδώ σπίτι. Περιμένω την ώρα και την στιγμή που θα τελειώσει ο Γολγοθάς που περνάω. Δυστυχώς ο Θεός μου έδωσε δυο μαρτύρια. Το 2011 μου έδωσε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και στις αρχές του ’13 μας έδωσε το χειρότερο πρόβλημα, ένας Γολγοθάς που δεν ανεβαίνει με τίποτα!»

Όπως προέκυψε στο Πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο δράστης μαζί με έναν φίλο του επιτέθηκαν στον μαθητή, ο οποίος αμέριμνος περνούσε την είσοδο του σχολείου του. Τότε όπως αποδείχθηκε ο 22χρονος τον τραυμάτισε σοβαρά κόβοντάς του την μύτη και μαχαιρώνοντας τον κοντά στην καρωτίδα.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο ίδιος ο δράστης.