​Αποκλειστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας με το ελικόπτερο Flying Robot από την βίλα στην Φιλοθέη που βρέθηκαν τα 500 κιλά ηρωίνης. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια της περιοχής με πισίνα, γήπεδα και τεράστιους εσωτερικούς χώρους.

Η τεράστια βίλα του φερόμενου ως Εσκομπάρ της Φιλοθέης ήταν το ορμητήριο του κυκλώματος σύμφωνα με τις αρχές. Άλλωστε ο εφοπλιστής ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος υπήρξε άρχοντας της νύχτας και είχε φροντίσει να έχει επαφές με την κοσμική ζωή της Αθήνας.

Η βίλα της ηρωίνης καταλαμβάνει σχεδόν ένα οικοδομικό τετράγωνο, με τεράστιους εξωτερικούς χώρους. Στην αριστερή πλευρά υπάρχει ένα μεγάλο γήπεδο τένις. Δίπλα ακριβώς σε άλλο επίπεδο υπάρχει η πισίνα σε σχήμα καρδιάς. Εκεί φρόντιζαν τα μέλη του κυκλώματος όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι που τους είχαν δει να περνούν αρκετές ώρες της ημέρες. Όμως δεν είναι μόνο αυτή στον περιβάλλοντα χώρο, υπάρχει γήπεδο μπάσκετ, ενώ ξεχωρίζει το υπαίθριο μπάρμπεκιου και ένα ολόκληρο μπαρ. Στα εξωτερικά σαλόνια έχει στηθεί και μια τηλεόραση πιθανότατα για να βλέπουν τα φερόμενα ως μέλη του κυκλώματος τους αγώνες του μουντιάλ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τουλάχιστον εξωτερικά δεν υπήρχε κάποια κάμερα ασφαλείας.

Οι άνδρες του λιμενικού δεν περιορίστηκαν στους χώρους που βρέθηκε η ηρωίνη. Ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη τη βίλα, τα πολλά δωμάτια και τους βοηθητικούς χώρους σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο άλλο στοιχείο που θα τους οδηγούσε στην αποκάλυψη και άλλης ποσότητας ηρωίνης.

Άνθρωποι οι οποίοι είχαν επισκεφτεί την βίλα περιγράφουν ένα πολυτελές εσωτερικό που επικοινωνούσε και με το γκαράζ όπου εντοπίστηκαν τα 500 κιλά ηρωίνης.

Κανείς πάντως από την γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει ότι πίσω από τους τοίχους και την πολυτέλεια αυτού του σπιτιού σύμφωνα με το λιμενικό κρυβόταν ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα ηρωίνης.

Δείτε το βίντεο...