​Το μυστήριο με το νεογέννητο μωράκι, το οποίο βρέθηκε χθες στη ταράτσα μιας μονοκατοικίας στα Πατήσια της Αττικής, λύθηκε σήμερα από τους αστυνομικούς.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, η νεαρή μητέρα του παιδιού βρέθηκε, ενώ οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές συγκλονίζουν και διχάζουν την κοινή γνώμη.

Ο 17χρονος που ενημέρωσε τις αρχές για την ύπαρξη του μωρού στην ταράτσα ήταν τελικά ο θείος του, ο οποίος «κάλυπτε» την αδελφή του, καθώς γέννησε μόνη της, κρυφά από όλους, στο διπλανό σπίτι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οδηγήθηκε στην εγκατάλειψη του «σπλάχνου» της από φόβο για την οικογένεια της, αφού είναι παλαιών αρχών και δεν θα της συγχωρούσαν το ότι θα γεννούσε εκτός γάμου.

Στους αστυνομικούς, τόνισε ότι αγαπάει πολύ το παιδί της, και σκοπός της ήταν να το αναλάβει η Πρόνοια, ώστε να ζήσει όπως του αρμόζει.

Τους ισχυρισμούς της επιβεβαίωσε και η νονά της, η οποία αν και δεν έχει πλέον επαφή με την οικογένεια, θέλει να στηρίξει την νεαρή μανούλα, την οποία χαρακτήρισε «άγγελο».

Ανέφερε, επίσης, ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με την μητέρα της, όμως αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή.